Inscripció a l’Associació

Gràcies per voler formar part de l'Associació Creadors.TV !

Si has arribat aquí i no saps de què parlem, t’informem que Creadors.TV és una associació sense ànim de lucre que té l'objectiu d'Augmentar el consum de contingut audiovisual en català a les xarxes creant, promocionant i/o fent-ne difusió pots trobar més informació aquí.

Abans d'omplir el formulari, recorda que pots consultar els Estatuts de l'associació i conèixer els teus drets i deures com a persona associada. Si tens qualsevol dubte respecte l'Associació o necessites ajuda amb el procediment d'alta de socis, pots contactar-nos a info@creadors.tv i la persona responsable es posarà en contacte amb tu per ajudar-te.

Si ja ho tens tot clar, el formulari a complimentar és aquest:

Les persones associades menors de 18 anys requereixen de l'autorització dels seus tutors legals per tal de formar part de l'associació. Les persones menors de 14 anys, poden associar-se, però hauran d'exercir el seu vot a través dels seus tutors legals.

A tal efecte, us heu de descarregar, omplir i adjuntar (al camp disponible a continuació) el document d'autorització.

També haureu d'adjuntar una fotocòpia del DNI tant dels tutors legals com de la persones associada (al segon camp d'adjunts del formulari)