Qui som?

Una associació per la creació i consum de contingut en català

L'associació sense afany de lucre de Creadors.tv es constitueix el 2021 gràcies al suport de la seva Comunitat, persones interessades en la creació de contingut audiovisual en català i públic interessat en consumir-lo, normalitzant i afavorint-ne el seu ús a les xarxes socials i entorns digitals.

Donar resposta a una necessitat 

La llengua catalana ha estat minoritzada sistemàticament per la gran majoria de les xarxes socials on es promociona el contingut segons criteris purament numèrics sense tenir en compte els interessos idiomàtics dels consumidors.

Això ha donat peu a què públic de totes les generacions, per diferents motius, descartin com a primera opció la producció i cerca de contingut en català, o fins i tot desconeixin que existeix aquesta opció.

Eines i activitats per assolir l’objectiu 

Creadors.tv proporciona a la Comunitat, amb membres associats o simpatitzants, diferents espais de comunicació per resoldre dubtes i crear sinergies (Discord i Telegram), i la dinamitza mitjançant esdeveniments especials i activitats puntuals que tenen sempre l’objectiu de promocionar i donar a conèixer la creació de contingut en català.

Els canals de Creadors.tv (Twitch, Youtube, Twitter i Instagram) són un element important per a la creació de continguts propis, amb programació periòdica i recurrent, així com una eina per a la difusió d’informació rellevant per al públic general, ja sigui informació interna o externa de l’associació.

Aquesta mateixa pàgina web, un cop actualitzada, permetrà recollir el contingut creat per la comunitat, facilitant-ne i promocionant el seu consum, i al mateix temps, la recollida de les dades necessàries per a tenir una visió auditada dels avenços en els objectius marcats per l’associació.

La participació en esdeveniments, mitjançant xerrades o presència a fires i les col.laboracions amb altres entitats amb finalitats similars a les de Creadors.tv o rel.lacionades amb el contingut que es crea dins la comunitat, és una activitat rellevant per a la divulgació i  assoliment dels objectius de l’associació.

Creafest 

Aquest esdeveniment annual organitzat per Creadors.tv va iniciar-se el 2021 i evoluciona a un format presencial per convertir-se en una fira que ajudi a crear consciència de la necessitat de consumir contingut digital en català acostant els seus creadors al potencial consumidor, així com fomentar les sinergies tant entre els propis creadors com entre altres entitats que promouen el català. 

La força de la Comunitat de Creadors.tv 

Un gest que ja compleixen totes aquelles persones que ens donen el seu suport dia a dia és associar-se. Generin o no contingut a les xarxes, amb amb una petita aportació econòmica annual, fan possible arribar una mica més lluny i assolir els objectius més ambiciosos. A més, poden assistir a les assemblees i exercint el seu dret a vot, donar forma i decidir el camí que ha de seguir l'associació

Per aquelles persones que no s'han decidit a associar-se també hi ha lloc a la Comunitat. Per formar-ne part només cal generar o consumir contingut en català a les xarxes, ser part activa de la seva difusió seguint-ne els comptes, compartir la iniciativa a les xarxes socials i participar sempre que sigui possible a les activitats proposades. 

Voluntariat

Donat que es tracta d’una associació sense afany de lucre, el voluntariat és l’única eina que es disposa per generar i portar endavant els diferents projectes. 

Diverses persones ja participen activament dedicant-hi una mica del seu temps, ja sigui de manera recurrent o puntual, aportant els seus coneixements. 

Tota mena de perfils són necessaris i si vols donar un cop de mà, per petit que sigui, siusplau, contacta’ns a comunicacio@creadors.tv 

Equip Web - Creadors